Dr.Info - Hivatalos magyar egészségügyi tudakozó
Egészségügyi Minisztérium
Telefonos tudakozó elérhetősége:
Telefon: 06 40 DRINFO (06 40 374-636)
Hétköznap és hétvégén: 0-24 óráig
 
Gyógyszerek - keresésGyógyszerek - keresés
Szöveg nagyítása
Ezen az oldalon az adatbázisunkban található gyógyszerek között tud keresni. Válassza ki a keresett gyógyszer nevét a lenyíló listából vagy adja meg nevének kezdetét és kattintson a KERESÉS gombra.

 

A portál magáncélú használata térítésmentes. Kereskedelmi célú felhasználása - ideértve a gyógyszertáron kívüli gyógyszerforgalmazáshoz szükséges információszolgáltatást is - csak külön megállapodás keretében engedélyezett. Ezirányú szándékát kérjük jelezze a info.drinfo@aeek.hu címen.
Gyógyszer neve:  
 

 

Gyógyszerinformáció

Akkor jelölje be, ha az adatbázisunkban található gyógyszerek között kíván keresni.

Helyettesíthetőségi vizsgálat

Akkor jelölje be, ha azt szeretné megtudni, hogy mely más gyógyszerek helyettesíthetik a felső mezőben megadott gyógyszert.

Interakciós vizsgálat

Akkor jelölje be, ha azt szeretné megtudni, hogy a felső mezőben megadott gyógyszer és más gyógyszerek szedhetőek-e együtt.

Gyógyszerallergia vizsgálat

Akkor jelölje be, ha egy új gyógyszer szedését kezdi és azt szeretné megtudni, hogy a felső mezőben megadott gyógyszernek van-e kockázata a már ismert gyógyszerallergiája figyelembe vételével.

 
 
 
 
Közérdekű információk
Hogyan történik a gyógyszerrendelés?
 
 
 
Érdekli az egészségügy?
Érdeklik egészségügyi ellátással kapcsolatos információk? Közérdekű információk rovatunkban témakörökbe rendezve megtalálja egészségüggyel kapcsolatos jogszabályok könnyen érthető összefoglalóit.