Dr.Info - Hivatalos magyar egészségügyi tudakozó
Egészségügyi Minisztérium
Telefonos tudakozó elérhetősége:
Telefon: 06 40 DRINFO (06 40 374-636)
Hétköznap és hétvégén: 0-24 óráig
 
Gyógyszerek - keresésGyógyszerek - keresés
Szöveg nagyítása
Ezen az oldalon az adatbázisunkban található gyógyszerek között tud keresni. Válassza ki a keresett gyógyszer nevét a lenyíló listából vagy adja meg nevének kezdetét és kattintson a KERESÉS gombra.

 

A portál magáncélú használata térítésmentes. Kereskedelmi célú felhasználása - ideértve a gyógyszertáron kívüli gyógyszerforgalmazáshoz szükséges információszolgáltatást is - csak külön megállapodás keretében engedélyezett. Ezirányú szándékát kérjük jelezze a info.drinfo@aeek.hu címen.
Gyógyszer neve:  
 

 

Gyógyszerinformáció

Akkor jelölje be, ha az adatbázisunkban található gyógyszerek között kíván keresni.

Helyettesíthetőségi vizsgálat

Akkor jelölje be, ha azt szeretné megtudni, hogy mely más gyógyszerek helyettesíthetik a felső mezőben megadott gyógyszert.

Interakciós vizsgálat

Akkor jelölje be, ha azt szeretné megtudni, hogy a felső mezőben megadott gyógyszer és más gyógyszerek szedhetőek-e együtt.

Gyógyszerallergia vizsgálat

Akkor jelölje be, ha egy új gyógyszer szedését kezdi és azt szeretné megtudni, hogy a felső mezőben megadott gyógyszernek van-e kockázata a már ismert gyógyszerallergiája figyelembe vételével.

 
 
 
 
Közérdekű információk
Van más típusú vérvétel? Ez az eljárás mennyi ideig tart?
 
 
 
Érdekli az egészségügy?
Érdeklik egészségügyi ellátással kapcsolatos információk? Közérdekű információk rovatunkban témakörökbe rendezve megtalálja egészségüggyel kapcsolatos jogszabályok könnyen érthető összefoglalóit.